Сдружението на Ботев (Пловдив) излезе с позиция относно промените, поискани от президента на клуба Георги Самуилов. 

Публикуваме официалното съобщение на сдружението без редакторска намеса:

"Скъпи ботевисти,

Лансираната преди няколко дни идея за развалянето на концесията на Стадион "Христо Ботев", хвърли в смут привържениците на отбора. Тази идея не е нова и тя се споменава периодично през последните няколко години.

След обявеното възобновяване на строежа, във всички нас цареше увереност, че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни ще бъдат изпълнени.

Не е ясно какво днес променя ситуацията на 180°!

Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като „Дом на Ботев Пловдив“.

Сдружение ПФК Ботев, призовава своите членове да се включат в предстоящото събиране на 10.11.2019 пред Стадион "Христо Ботев" от 11.00 часа, организирано от Обединени фракции „Bultras” и „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”.

Провеждането на това мероприятие и неговата масовост са ясно доказателство към обществеността и хората облечени във власт, че "жълто-черната" общност не е безразлична пред съдбините си. Сега имаме нужда да сме по-обединени от всякога!

Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020