ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Апелативният съд в Пловдив остави в ареста четиримата мъже, задържани за рекет на футболни фенове в Пловдив, съобщава marica.bg. 

Въльо Петров, Милен Стоянов и двамата полицаи Галин Колев и Мартин Ламбрев са привлечени като обвиняеми за извършени от тях престъпления, свързани с участие във въоръжена организирана престъпна група, създадена с користна цел и цел да върши съгласувано в страната и чужбина изнудвания и принуди на различни граждани. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Спрямо ръководителя на организираната престъпна група Въльо Петров са повдигнати пет обвинения за изнудвания и принуда. Престъпленията са извършени в периода от  септември до ноември миналата година на територията на Пловдив и Димитровград.

Спрямо Галин Колев и Милен Христев са повдигнати също обвинения за изнудвания и принуда. Спрямо последният, който прокуратурата сочи като участник в организираната престъпна група - Мартин Ламбрев, са повдигнати обвинения само за изнудвания.

Апелативните магистрати изцяло споделиха позицията на предната инстанция. Според съдът има опасност четиримата да се укрият и да извършат друго престъпление. Освен това, има опасност за живота на свидетели, ако обвиняемите бъдат пуснати от ареста.