ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Алексей Киричек направи интересни разкрития пред клубната телевизия за довършването на стадион "Христо Ботев", плановете и амбициите на "канарчетата" за 2024 година.

"Нашите планове включват развитието на стадиона. Той още се строи, но по план би трябвало козирката и фасадата да бъдат завършени до месец май. Клубът също планира да направи собствени инвестиции в т.нар. "скайбоксове“. Такава инвестиция е и системата за турникети, която вече е монтирана. Предвижда се грандиозно откриване на вече готовия стадион. Ние се надяваме, че стадионът ще бъде наш дом не само в дните, когато има мачове, но и в останалите дни. Много деца вече проведоха рождените си дни тук. Искаме стадионът да стане безопасен, за да може всички да са сигурни, че посещението на футболен мач на Ботев е сигурно. Семейства, идвайте с децата си, заемайки местата си и се наслаждавайте на футбола. Планираме откриването на музей на Ботев Пловдив", заяви Алексей Киричек.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Искаме тук да създадем платформа, с помощта на която компаниите да се развиват, да направим Ботев площадка за взаимодействие с бизнеса. Относно клубните карти - за нас това е инструмент за взаимодействие с феновете, а не инструмент за получаване на пари за издръжката на клуба. Относно биткойните - нашият клуб иска да е първи в това отношение, не само в България. Биткойн технологията има бъдеще и ще направя всичко възможно да помогна на бизнеса да опознае биткойните и възможностите, които те предлагат", добави руснакът.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!