Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе изключително доволен след победата над Левски с 3:1 на стадиона в пловдивския квартал Коматево.

„Огромен респект за Левски, за техните футболисти и треньор. Да играеш така с човек по-малко през второто полувреме показва, че те са отбор с качества. Много съм радостен за първото полувреме. Тогава спазвахме нашата концепция за игра и играхме много професионално. През втората част казах на момчетата, че няма да е лесно и трябва да продължават да играят по същия начин. Имахме късмет при втория гол и след това бе по-лесно. С тази стартова единайсеторка имахме петима в средата на терена и това ни помогна“, каза Валентич минути след последния съдийски сигнал.

„В началото на второто полувреме играхме бавно, нямахме агресия, но спечелихме с 3:1, спечелихме всички наши домакинства. Респект за всички наши футболисти и за нашия щаб. Искам да се насладя на победата няколко часа и след това ще анализираме представянето ни днес. Преди този мач казах на играчите, че се справяме добре досега през сезона, но и този мач е много важен и трябва да победим. Трябва да сме спокойни, да продължаваме да работим. Нашият състав е страхотен. Искам всичко това индивидуално качество, което имаме в състава да бъде насочено в отборна игра“, добави наставникът на "канарчетата".