Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви след загубата от ЦСКА с 2:3 на „Българска Армия“, че понякога „канарчетата“ играят като юношески отбор.

„Понякога имам чувството, че сме като юношески отбор, който играе силно, но просто не може да стигнем до гола. Знаем, че ЦСКА е силен отбор. Ние сме близо до ЦСКА, а ЦСКА е близо до Лудогорец. Ние имаме млади футболисти, които тепърва ще се развиват. През второто полувреме ЦСКА се опита да убие темпото, а ние сме отбор, който обича да играе на високо темпо“, коментира Валентич след мача.

„Доволен съм от начина, по който реагирахме. Играхме енергичен футбол. Моята работа не е да коментирам съдиите. Имахме своите положения през първото полувреме, но просто не успяхме да вкараме. Ние се подобряваме с всеки изминал мач. Скоро ще бъдем още по-силни. Ние сме с един от най-младите отбори в лигата. ЦСКА играе много по-директен футбол в сравнение с нашия. Когато ние не успеем да навлезем в нашето темпо на игра, ние страдаме. За мен беше важно как ние реагирахме. Кайседо ни наказа в случаите, когато не реагирахме добре. Платихме скъпо за нашите грешки“, добави наставникът на „канарчетата“.