Tреньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович каза след загубата с 0:1 от ЦСКА, че не се е подлагал на детектор на лъжата. А и не би се навил да мине през полиграф, ако го накарат. 

"Не заслужавахме да паднем. Първото полувреме играхме по-добре от противника при това срещу един от отборите, които се борят за титлата. ЦСКА не създаде много шансове през първото полувреме. Второто те вдигнаха оборотите. На почивката си говорехме, че трябва да продължим да държим топката и да не позволяваме да ни притискат в собствената половина. ЦСКА ни организира добра контраатака и ни отбеляза. Ако не бяхме паднали днес, щеше да бъде позитивно", каза пред Диема Спорт Желко Петрович. 

"Детекторът на лъжата? Аз съм тук, за да бъда треньор. Какво се случва и какви са решенията на ръководството, трябва да питате тях. В понеделник дойдохме, събрахме се. Във вторник чухме, че има нещо подобно. Тренирахме много добре. За мен това не е тема. Тези въпроси са към ръководството. Аз не съм минавал през детектора, почтен човек съм, няма какво да крия. Няма нужда да минавам през такова нещо. Не бих се и съгласил да го сторя. Не бих излъгал за нищо. Не знам защо и футболистите са били подложени на това. Тези ходове не са в моите пълномощия, трябва да питате ръководството на клуба", добави треньорът на Ботев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020