Нападателят на Ботев Стивън Петков влезе като резерва в мача срещу Славия и вкара веднага гола, с който "канарчетата" стигнаха до крайното 1:1. След срещата той обяви, че не му пука, че е резерва, а е важно като влиза да се представя добре.

“Разочарован съм, че не спечелихме. Влязох и вкарах, но това ни е работата на нападателите. За съжаление не успяхме да спечелим. Взехме точка, дано да ни помогне за първата шестица", започна Петков.

„Влизаш и дебнеш. Нападателят трябва да се позиционира. Не за първи път го правя и ще продължавам така. Най-хубавите емоции са, когато един футболист вкара гол. После трябва да си изразяваме радостта. Има треньорски щаб и медицински екип, жив и здрав съм, после трябва да навляза във форма. Има план за подготовк когато му дойде моментът, ще играя и като титуляр", продължи нападателят на Ботев.

„Над нещата съм. Най-важното за един треньор е да има скамейка. Не ми пука дали почвам или влизам. Срещу ЦСКА? Можем да бием всеки един отбор. Хубавото е, че имаме две седмици, да се подготвим“, завърши Стивън Петков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма