ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият ММА боец Дуейн Херел е бил арестуван в Нешвил (щат Тенеси) заради убийството на своята бивша приятелка Ирен Торес. Нейният труп е открит в контейнер, оставен в един от гардеробите в жилището на спортиста.

28-годишният Херел е признал за престъплението и му е повдигнато обвинение за предумишлено убийство. Много интересна данни предоставя полицейският доклад след извършения арест.

Майката на Ирен се обадила на телефона за спешна помощ и поискала да бъде направена проверка на състоянието на нейната дъщеря. Тя обяснила, че Херел имал богата история на домашно насилие срещу Ирен Торес. Освен това съобщила, че записите от охранителните камери на дома на дъщеря ѝ показват как тя е издърпана от жилището и натоварена в колата на боеца.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Полицаите отишли в апартамента на Дуейн Херел, където той заявил, че не е виждал жената от два дни. Когато униформените вече си тръгнали, е дошъл бащата на Ирен и поискал да види дъщеря си. Херел обяснил, че тя е в хотел в центъра на града. Качили се в колата и потеглили. По пътя Дуейн признал, че е убил жената, наръгвайки я с нож. След това я е скрил в контейнер, който се намира в един от гардеробите в дома му.

Тогава бащата повикал полицията и Херел бил арестуван. При разпита Дуейн обяснил, че отишъл в жилището на Ирен Торес и двамата се скарали. Извел я навън, наръгал я на паркинга, натоварил я в багажника на колата си и откарал тялото в дома си. Опаковал трупа в юрган и го сложил в контейнер, който скрил в гардероба.

Дуейн Херел има два мача в ММА като професионалист. Те са проведени през 2017 и 2018 г., като и в двете срещи претърпява загуба.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК