Английският промоутър Еди Хърн е категоричен, че клиентът му Антъни Джошуа ще нокаутира Дионтей Уайлдър до третия рунд, ако има мач на боксовия ринг между двамата. Агентът изрази надежда, че такава среща ще има, но преди това Джошуа трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев на 28 октомври за титлата в тежка категория на IBF (Международна боксова федерация), а Уайлдър срещу Луис Ортис.

„Ортис и Уайлдър ще бъде добър мач. Ортис имаше мераци да отнеме едната от титлите на Джошуа, но нещата си вървят по ред. Първо трябваше да направим мач с Кубрат Пулев, чак тогава с него. И ще направим. Антъни е готов да излезе срещу всеки. Но и този мач между Уайлдър и Ортис ще бъде добър. Следващата стъпка след Пулев е да излезем срещу победителя от Дионтей и Лиус. Надявам се това да се случи следващото лято“, коментира Еди Хърн.

„За Уайлдър това ще бъде добър тест. Най-накрая ще видим на какво е способен. Ортис е прекалено стар и мисля, че Уайлдър ще го победи. Дионтей бърз и прекалено голям за кубинеца. Не виждам обаче как американецът ще издържи повече от три рунда в един ринг с Антъни“, допълва агентът на британския световен шампион в тежка категория.