Многократната световна и европейска шампионка по таекуон-до Амалия Колева от столичния "ABC Fight Club" спечели два бронзови медала в двете категории, в които участва на Световната купа по кик бокс. Състезанието се проведе от 2 до 5 юни в Римини, Италия. На турнира в категориите до 60 и до 65 кг при жените, стил кик лайт, Амалия Колева спечели два бронзови медала. Българката направи няколко много атрактивни срещи с представителките на Франция, Лихтенщайн, Норвегия и Полша, като включително нокаутира състезателката от Франция в първата минута на мача.

През тази година Амалия Колева стана европейска шампионка в дисциплината силов тест на Европейското първенство по таекуон-до в Солун и има и сребърен медал от отборното състезание на спаринг жени. На кик бокс е многократна държавна шампионка и носителка на бронзов медал от Световното първенство в Анталия, Турция, през 2013 г.

При юношите Калоян Димитров също има бронзов медал в стил кик лайт, а Кристиан Димитров направи две силни срещи в дебюта си на кик бокс в стил пойнт файт.