ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Aнтъни Джошуа се завърна с победа по точки срещу Джърмейн Франклин (САЩ). 

Британският боксьор загуби две поредни битки от Олександър Усик, а в събота вечер отново се качи на ринга в "О2 арена" и доминира през по-голяма част от рундовете. Това му донесе и победата с единодушно съдийско решение 118-111, 117-111.

Феновете на Джоша очакваха той да се завърне на ринга с гръм и трясък, но така и не видяха зрелищен нокаут в срещата, протекла при бавно темпо.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

След деветия рунд британецът бе видимо по-добър от съперника си, но така и не успя да го просне на пода. След края на срещата с Франклин феновете на британеца започнаха да скандират името на Тайсън Фюри, посочвайки го като най-предпочитан следващ съперник за любимеца си.

"Опитваме се да дадем това, което искат феновете. Какво искат те? Казаха Фюри нали? Топката е в неговия двор. Знае къде да ни намери. За мен ще е част да се бия за титлите. Имахме разговори преди и нека да го направим. Няма да ставаме по-млади. Нямам търпение за следващия голям бой", каза още британецът.

Това беше първият боксов мач на Джошуа от 12 декември 2015 година насам, в който той не се бие за шампионска титла. Тогава той надви Дилиън Уайт, а четири месеца по-късно нокаутира Чарлс Мартин във втория рунд за първия си трофей на IBF.

Последният мач преди този с Франклин на английска земя с участието на Джошуа беше първата му загуба от Олександър Усик на стадиона на Тотнъм на 25 септември 2021 година, а реваншът - отново загубен с решение - се проведе в Саудитска Арабия.


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК