Бившият боец ​​от UFC Чаел Сонен е обвинен в побой на петима души в луксозен хотел, съобщава MMA Fighting.

Сонен беше арестуван от полицията след избухването си в един от хотелите в Лас Вегас. Очевидци извикали на място полицейски екип.

„Сонен участва в побой, като преби пет души, всеки един поотделно. След инцидента е бил ескортиран и откаран в районното управление. Поради факта, че тези престъпления са извършени извън присъствието на полицейския служител, задържането не е извършено“, сподели служителят на реда Лари Хадфийлд.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Според свидетел, боецът се е сбил с минаваща двойка и хора, които се притекли на помощ. Американецът се сблъскал с мъжа, след което жената започнала да крещи, а случайно лице се обажда на полицията, което води до арестуването на бившия боец, който по-късно е освободен.

Сонен направи своя професионален боен дебют през 1997 година. Американецът има общо 31 победи и 17 загуби. 44-годишният боец ​​изигра последния си двубой през юни 2019 г., като загуби от бразилеца Лиото Мачида. По време на кариерата си Sonnen беше боец ​​не само с UFC, но и с Bellator. През октомври 2018 година той се би в полуфиналите на Гран при на Bellator в тежка категория срещу Федор Емеляненко . Битката завърши с победата на руснака, който по-късно загуби последната си битка срещу Райън Бадер. След пенсионирането си Сонен става експерт за ESPN. Американецът има и собствено предаване в YouTube.