Бившият световен шампион по бокс в четири категории Ейдриън Броунър беше арестуван и вкаран зад решетките. Решението е на кливландски съд и е постановено заради неуважение към съдебната инстанция.

31-годишният боксьор ще остане зад решетките, докато не предостави доказателства и удовлетворително обяснение защо не може да започне изплащането на присъдено обезщетение на жена в размер на 830 000 долара.

В свое изявление пред съда Броунър е заявил, че разполага само с 13 долара. Съдията обаче се позова на публикация на боксьора в „Инстаграм“, където на масата му има цял куп купюри.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ейдриън Броунър заяви пред съда, че през януари трябва да има достатъчно финансови средства, за да плати обезщетението. За началото на 2021 г. той има предвиден мач, за който ще получи солиден хонорар.

Боксьорът беше осъден точно преди две години (ноември 2018 г.), след като 35-годишна жена повдигна обвинения срещу него за сексуално посегателство в нощно заведение. Тогава Броунър призна вината си получи двегодишна условна присъда и му беше наложено да плати компенсация от 830 000 долара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will bet my last dollar on my baby brotha @brytx2 happy birthday nigga ..... #GiveAnother100,000#SameThang

A post shared by Adrien AB Broner (@adrienbroner) on