Американската кеч звезда Боби Лешли стана поредният, който пропищя от кибер тормоз покрай шоуто, което разигра с жената на колегата си Александър Русев - Лана.

Тъмнокожият атлет каза, че е вбесил мнозина с поведението си, за което самият Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, каза преди време, че е постановка и се прави единствено, за да е интересно на феновете. 

 Winbet - победата е емоция! (18+)

Любовният триъгълник вдига рейтинга на Световната федерация по кеч, пикът на което беше провалената сватба на Лешли и Лана, на която Русев нахлу и го преби.

"Бях засипан с много омраза. Освен заради шоуто има и елемент на междурасова неприязън, което прави нещата още по-лоши. Получих смъртни заплахи, но честно казано не се притеснявам. Имам дебела кожа и мога да понеса всичко. Ако това не беше така обаче, щеше да ми е изключително трудно при всичките тези атаки", призна Лешли пред Sports Illustrated.

Припомняме, че и "партньорката му в престъпленията" Лана също се оплака от смъртни заплахи в интернет. Тя призова хората да не я наричат "курва" в социалните мрежи, само защото не са съгласни с решенията или начина й на живот.