На 29-и и 30-и ноември 2014г. в Сосновиек, Полша, отборът на БКА (ИКО България), съпроводен от световния шампион Шихан Костов взе участие в европейското за мъже и жени без категории, юноши, девойки и ветерани по ката.

Двудневното мероприятие стартира на 29-и (събота) с първенството по ката, на което българския отбор, спечели при девойките по един сребърен и бронзов медал:

- Симона Стоименова – 2-о място
- Мария Маринова – 3-о място

Състезанието продължи с двубои при юношите, девойките и ветераните.

Симона Стоименова, която се класира 2-а на ката, триумфира на кумите при девойки 14-15г., като победи убедително 4-и срещи и спечели европейска титла за отбора. Зорница Костова от своя страна се класира 2-ра при 16-17 годишните, загубвайки след едно продължение на финала от представителка на Русия. Бронзови медалисти са Радослав Нешев – при юноши 16-17г. и Деян Станев – при ветераните.

Вторият ден на Европейското първенство продължи със същността му, а именно с двубоите при мъжете и жените на без-категории, където Българският отбор имаше по един участник. Призовете за нашите състезатели от предния ден на мероприятието се увеличиха.

Кирил Боев победи две срещи в редовното време срещу съперници от Англия и Италия и загуби 3-та среща от представител на Русия.

Събина Жекова бе най-леката състезателка в първенството за жени (54 кг), но това не й попречи да победи 1-ва среща с 21 кг по-тежката състезателка от Унгария. На осмина-финал нашата състезателка загуби след едно продължение от бившата европейска шампионка - представителката на Полша.

Възпитаниците на Шихан Костов се класираха на 7-о място съответно при мъжете и жените в това престижно първенство.

Шихан Костов и Сенсей Гергана Костова бяха част от съдийския състав на първенствата, като Шихан Емил Костов бе главен рефер на финалните срещи.