Руският майстор по бойни изкуства Виталий Крутолевич зверски преди приятелката си Анастасия и й нанесе няколко фрактури на лицеви кости. За случая разказа самата тя пред един от популярните в родината й телеграм-канали.

Връзката между двамата е била доста идилична, въпреки че според думите на Анастасия, тя е била тази, която е издържала двойката. Една сутрин Виталий събудил приятелката си с нареждането: „Сготви ми супа!“. Жената в просъница отвърнала: „Няма“.

Последвалата реакцията на боеца изненадала приятелката му. Той я хванал за косата и отвел в кухнята, където започнал да я бие.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Получих силен удар в лицето и от него имам три фрактури. Бях толкова шокирана, че не разбирах какво се случва. След това последваха още удари“, признава Анастасия.

Инцидентът е станал преди година. След побоя жената е получила множество фрактури на лицето и са се наложили пластични операции и поставяне на метална пластина. Тя е подала жалба в полицията и скоро се очаква да има съдебно дело.

26-годишният Крутолевич е един от най-добрите кикбоксьори и състезатели по тайландски бокс на Русия. Дори е участвал във финал на Световната купа по К-1.