Всички състезателки на боксов клуб ЦСКА си осигуриха медали от Държавния личен шампионат за жени и девойки, който се провежда в Разград. 

"Две наши представителки се класираха за финалите в своите категории, а останалите две боксьорки на ЦСКА достигнаха до полуфиналите. В турнира при жените Златислава Чуканова (кат. до 51 кг) и Дафина Маринова (кат. до 60 кг) ще се борят за златните медали утре (5 април). Чуканова отказа противничката си Марина Ангелова в първия рунд, а Маринова победи Велинимет Мехмедова с 3:0 съдийски гласа на полуфинала", пише CSKA.BG.
 
"При девойките Ева Порумова (кат. до 54 кг) се справи с Антония Маринова с 3:0 гласа, а Андрея Михайлова отказа съперничката си Ивелина Георгиева в първия рунд. В сряда нашите момичета ще се борят за достигане до финалите в своите категории", добавят на официалния сайт на "червените". 

Държавният личен шампионат за жени и девойки в Разград ще приключи в петък (7 април). "Армейките" са водени от треньора на момичетата, девойките и жените в ЦСКА Ангел Тодоров.