Аз никога не се предавам, каза болно дете на боксьора Тервел Пулев в ефира на bTV.  

Спортистът и неговият брат Кубрат Пулев посетиха здравното заведение в рамките на благотворителната кампания "Българската Коледа". Тервел Пулев се обърна към малкия пациент, който страда от тежко заболяване, с думите: "Не се предавай!"

"Аз никога не се предавам!", отговори детето.

Тържествената церемония се проведе снощи в Народния театър Иван Вазов в София. Водещи на спектакъла бяха Лиляна Боянова и актьорът Владимир Пенев. В него участваха групата "Фондацията и приятели", фолклорният ансамбъл „Филип Кутев“, Графа, актьорите Кръстьо Лафазанов, Любо Нейков, Владимир Карамазов, Христо Гърбов, койюто каза: Днес е моментът да помогнем. Кампанията бе подкрепена и от други известни изпълнители и звезди на спорта.

Сред гостите бяха президентът на Република България Румен Радев, неговата съпруга Десислава Радева, председателят  на Народното събрание Цвета Караянчева, политици и дипломати.

За 15 години в рамките на инициативата са събрани 32 764 780 лв. За това време са подпомогнати над 4388 деца и 281 лечебни заведения. Шестнадесетото издание на "Българската Коледа" 2018/2019 година е в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.