Спортен клуб Бахчеванов Файт Академи се представи изключително силно на турнира MaxFigft 57, който се проведе на 10 февруари. Клубът беше представен от трима бойци, а най-младата звезда Виктор Крашевски записа своята 3-та поредна победа на MaxFigft в К1. Той спечели с технически нокаут срещу противник от Спортен клуб Боец Перник. След като в 1-ви рунд проучи противника си,Виктор вдигна темпото и с атрактивни комбинации от удари с ръце и крака започна да доминира и след страхотна комбинация завършила с коляно със скок приключи противника си с ТКО във 2-ри рунд.

Любомир Борисов направи своя дебют в К1, като се изправи срещу изключително рутиниран противник от Молдова. Любо започна с ударно темпо двубоя като през цялото време търсеше боя и нанасяше изключително точни и атрактивни удари с крака. Противникът му отговори с много силна игра с ръце и по този начин иззе инициативата и започна да контролира и доминира в боя.

В средата на втория рунд Любо нанасе с левия крак изключително точен удар маваши гери в главата на противника, последван от красив удар с завъртане и пета уширо гери в главата, с което отвори голяма аркада на главата на противника си. Третият рунд премина в бясно темпо и страхотни размени на удари и надмощие, но въпреки самурайския си дух и себераздаване нашият боец не успя да спечели доверието на съдиите и загуби по точки. Той обаче спечели сърцата и аплодисментите на публиката.

Мирослав Милков-Спартанеца беше третият от победното трио на Бахчеванов в стил ММА. Той в ледено спокойствие неотлъчно следваше стратегията и наставленията на своя треньорски щаб. След като в първия рунд проучи съперника си, Миро избухна в началото на втората част. След атрактивно хвърляне, контрол на земята и серия от удари в главата и трупа на противника си, той приключи мача с задушаване чрез гилотина в ъгъла.

„Изключително съм горд с представянето на моите бойци, които за пореден път доказаха че сме фактор в бойните изкуства с който всеки се съобразява“, коментира треньорът Станислав Бахчеванов.