Треньорът Станислав Бахчеванов и неговите състезатели постигнаха две победи от два боя на два фронта по време на PRO FIGHT 20. Победители са съответно Михаил Генов от СК ЦСКА и Атанас Андреев от Бахчеванов Файт Академи.

Юбилейното 20-то издание на PRO FIGHT се проведе на 10 септември, в препълнената до краен предел зала „Неврокоп арена“. То премина при отличната организация на мениджъра на престижната верига Кирил Чакъров, със съдействието на община Гоце Делчев и при перфектното отсъждане от съдийската бригада.

„Изключително съм доволен от двамата ни състезатели. Михаил Генов направи страхотен мач, равностоен, с противника си от СК Френдс София Антонио Бошнаков. Двамата изиграха и трите рунда и се представиха перфектно, давайки всичко от себе си за толкова млади бойци. Показаха, че са подготвени отлично и бъдещето е пред тях", заяви Бахчеванов.

"Атанас Андреев се изправи срещу сериозния противник Михаил Рангелов от СК Профайт – Сандански. Наско следваше тактическия план, изпълняваше точно всички задачи. Във всеки рунд той доминираше през цялото време, успя да победи безапелационно с 3:0 съдийски гласа", допълни той.

"Искам да благодаря на организаторите, спонсорите, Община Гоце Делчев, съдийската бригада която за пореден път беше на топ ниво. Горд съм че за пореден път с победите си нашите корави бойци, които защитиха авторитета и честта на СК ЦСКА и Бахчеванов Файт Академи", коментира треньорът.

"Огромни благодарности към председателя на нашия клуб Иван Велчев, Богдан Чапкънов, на нашите спонсори и за безграничната подкрепа на всички наши приятели и фенове, и на цялата червена общност", завърши Станислав Бахчеванов.