Божия намеса за загубата си от Анди Руиз видя бившият световен шампион Антъни Джошуа. Британецът бе изненадващо победен от пълничкия мексиканец, който отне всичките му титли. Предстои скоро да се изиграе реванш помежду им.

Джошуа даде интервю, което бе наречено "Неизказаната истина".

„Загубих с щастлив удар. С удар, изпратен от боговете. Нямах сътресение, но определено след двубоя не знаех в кой рунд е спряна битката. Шокирах се, че на Руиз младши е отнело още четири рунда, за да ме спре. Нека да го предупредя – той няма да се изправи.

Руиз беше повален с лек удар – той не беше наранен. Трябваше да го обработя още малко. Но инстинктът в мен се обади:’Бий!’ В крайна сметка той ме хвана с ляво кроше в горната част на главата. Той не е толкова техничен, но е добър боец", каза Джошуа.

"Трябва да направя онова, което направих в третия рунд, но да вложа повече умения. Лесно го свалих. Затова следващия път трябва да действам по-разумно. Не подходих по най-правилния начин. Подскачах на ринга като маратонец. Танцувах. Игровият план никога не е включвал да се боксирам със свалени ръце и да минава през предния ми крак", допълни британецът.