Флойд Мейуедър и Конър Макрегър си отправиха брутални заплахи преди мегабитката на 26 август в Лас Вегас. Двамата се изправиха един срещу друг пред десетки хиляди души в Торонто (Канада) и подгряха големия мач със словесна война.

"Облечен си като някакъв брейк танцьор на 20 години. Но всъщност си един чичка на 40, който дори не може да чете! Нямаш пари да си купиш костюм, защото трябва да ги преведеш на данъчните. Ще ти откъсна малката глава и ще ирая баскетбол с нея”, каза Макгрегър, с което взриви феновете в Канада.

Американецът пък за пореден път показа, че е много богат и опита да "удари" Макгрегър по националната чест, слагайки на гърба си знаме на Ирландия.

“Моите книги са други. Аз чета тези книги (вади пачка с пари). Най-хубавото на всичко това е, че на ринга тези хора няма да са с теб да те спасят. Казваш, че бягам на ринга, за да печеля мачовете си. Но единственото място, до което тичам, е банката, за да осребря поредния чек. Ще ти покажа истинския Мейуедър, но чак в последната ни среща”, каза Майуедър.