Братът на ММА звездата Нейт Диас - Ник определено е сред най-големите чешити в спорта. Това потвърди фотографът Майкъл Мардонес с история, която разказа в последното си интервю. Той разказа как ММА боецът го е помолил да му намери спонсори, за да изкара малко допълнителни пари от реклама.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Казах му, че познавам едни хора и че ще направя каквото трябва. Уредих нещата и дойде време за срещата. Познавам го много добре и очаквах да направи нещо лудо. Казах му, че отиваме там, за да вземем парите и че той трябва да ми помогне и ако трябва да продаде лед на ескимосите - да го направи. Кимна ми, че е разбрал и че няма да има проблем. Видяхме се с хората и те представиха продукта, който Ник трябваше да рекламира. Питаха го за мнението му, а аз бях спокоен, защото вече му бях казал какво трябва да прави. Тогава той се облегна на стола и призна, че продуктът е най-тъпото нещо, което е виждал някога.

Добре, хората ни влязоха в положение и опитаха да ни помогнат. Попитаха го дали би рекламирал спортни добавки. Тогава той пак изригна и каза - Това са л*йна и не знам как хората въобще слагат това в устата си. В края дори предложи да се бие с едното от момчетата, което изглеждаше добре сложено и му каза, че фитнесът и добавките няма да го спасят. Тръгнахме си без спонсор и без пари, но поне имахме страхотна история, която ви разказах сега", спомни си фотографът.