ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Руснакът Умар Кремльов, който преди месец беше назначен от Владимир Путин за отговорник по намирането на спонсори за алтернативните на Олимпиадата Игри на дружбата през 2024 г., изригна бясно срещу Международния олимпийски комитет.

Кремльов, който е президент на Международната боксова асоциация (IBA), обяви, че корупцията е превзела МОК, а проститутките в спорта са били въвлечени в политиката. Той направи гръмкото си изказване пред боксовия сайт „NotiFight“. То беше свързано с решението на МОК от месец юни, когато IBA беше извадена от олимпийското движение. Като причина за това беше посочен именно стилът на работа на Кремльов и управляваната от него организация.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Боксът все още е част от програмата на олимпийските игри. Единствено извадиха Международната боксова асоциация, тъй като се страхуват от нашата организация. Като член на МОК ние даваме много добри резултати, ако се сравняваме с други международни федерации. Сигурен съм, ще ни върнат в МОК“, заяви Кремльов.

„Ние нямаме проблем с олимпийското движение. Имаме някои проблеми с хора от МОК – с президента Томас Бах и неговия екип. Това са проститутките на спорт, които бяха въвлечени в политиката и не защитават интересите на спортистите. По време на президентството на Томас Бах в МОК се настани корупцията. Аз не се боя да го кажа. Те се страхуват от IBA и в частност от мен, защото говоря свободно. Аз съм човек с репутация и знаят, че от моята уста истината ще излезе наяве. Дори ги е страх да се срещнат с мен. Отказаха ми няколко срещи“, допълни приближеният до Путин спортен функционер.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!