Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече от очакваното от мнозина за боя си с двукратния ММА шампион Франк Мир. По всичко изглежда, че ако спечели битката в новия спорт Triad Combat, българинът ще си тръгне от САЩ със седемцифрена сума, което близо два пъти повече от първоначално предполаганата премия. Според правилата на битките мачът ще продължи максимум 18 минути – девет рунда по две минути.

За солидното заплащане разкри американският съперник на Кубрат, който бе категоричен, че това ще е най-скъпоплатеният двубой в кариерата му и ако направи всичко както трябва и спечели мача, ще заслужи умопомрачителната премия.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Всъщност срещу Пулев, ако взема бонусите си и спечеля мача, ще прибера 7-цифрена сума. Никога не съм печелил толкова в света на ММА. Боксьорите по презумпция взимат повече пари от битките си", заяви 42-годишният Мир, намеквайки колко би могъл да прибере Кубрат.

Основаната в България стрийминг платформа за спортни и музикални събития, FITE (ФАЙТ), ще излъчи от 3 часа сутринта на 28 ноември 2021 г. цялата гала вечер в Арлингтън (Тексас), където изпълнение на живо ще имат и хеви метъл легендите Металика.