Петър Драганов постигна деветата си победа в девет мача в професионалния бокс. В столичната зала "Арена София" 29-годишният боец от Созопол нокаутира още в първия рунд Анхел Адриан от Венецуела.

Драганов се нуждаеше от само 2:57 минути, за да откаже съпротивата на съперника. За това време Петър два пъти прати Адриан в нокдаун, а при третия такъв съдията на ринга спря двубоя.

Така първите четирима български боксьори, които се качиха на ринга в "Арена София", постигнаха победи. Преди Драганов това сториха Слави Хараламбов, Кирил Русинов и Даниел Асенов. 

В края на галавечерта на ринга ще излязат и двете най-големи имена в българския професионален бокс в момента - Тервел Пулев и Кубрат Пулев. Тервел Пулев има за съперник Роли Ламбърт от Камерун, докато Кубрат Пулев ще се боксира с украинеца Ихор Шевадзуцкий за интернационалната титла в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA).

В залата за мача между Драганов и Адриан се появи и носителят на "регулярната" световна титла в тежка категория Махмуд Чар. Германецът трябваше да бъде съперник на Кубрат Пулев тази вечер, но е в невъзможност да защитава пояса си заради контузия.