Ден преди днешната гала вечер в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг традиционно се проведе официалното теглене на състезателите. Бойното събитие край морския бряг и ще предложи на феновете 9 срещи във формат ММА, бокс и К1.

Официалното теглене на бойци,те очаквано премина с искри между някои опоненти. Очаква се кулминация на вечерта да бъде срещата във формат К1 между молдовеца Василе Боршевски и атрактивния Деян Топалски. Завръщане на професионалния ринг след повече от година лечение на травма ще запише и непобеденият до момента в ММА, европейски и световен вицешампион Валентин Бенишев.

Изключително интересни се очаква да бъдат сблъсъците в професионалния бокс, където в тежка категория в мач реванш един срещу друг ще се изправят бившият национал Младен Манев-Нинджата срещу любимецът на бургаската публика Милен Паунов. В друг боксов мач бургазлията Таяр Мехмед и опитния Григор Саруханян ще решат спора в категория лека-тежка. Сред имената във файт картата са още Владислав Кънчев, Драгомир Попов, Христо Христов и боксьорът Здравко Попов и други.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА БОЙНАТА ВЕЧЕР
К1 (67 кг) Драгомир Петров - Чавдар Папарков
Бокс (71 кг) Здравко Попов - Радослав Митев
ММА (70 кг) Адреано Георгиев – Христо Христов
К1 (81 кг) Йон Уречи - Радослав Костов
Бокс (81 кг) Таяр Мехмед-Султана – Григор Саруханян
ММА (77 кг) Александру Ротари - Владислав Кънчев
Бокс (+91 кг) Младен Манев-Нинджата - Милен Паунов
ММА (70 кг) Даниел Роибу - Валентин Бенишев
К1 (85 кг) Васил Боршевски – Деян Топалски