ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Пияни ММА бойци сътвориха див екшън на ски писта в популярен зимен курорт. Всичко е започнало, след като тримата спортисти се почерпили в един от баровете и решили, че могат да покарат своя автомобил БМВ късно вечерта върху снежното трасе.

Инцидентът се е случил в хърватския зимен център Платак. Мъж и жена от планинската спасителна служба са се опитали да им попречат да излязат с автомобила на ски пистата. Бойците са ударили мъжа и са минали безпрепятствено.

Гост на бара видял случилото се и повикал помощ. През това време ММА бойците не успели да удържат автомобила си по снежното трасе и в крайна сметка затънали.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Междувременно пристигнали още служители на спасителната служба и започнал бой със спортистите. Един от спасителите бил нокаутиран набързо и не се знаело дали е жив. Свидетели на мелето са извадили езика му и са му оказали помощ с изкуствено дишане.

Една жена се опитала да се намеси и да спре боя, но вместо това отнесла четири директни удара в тялото и главата.

Всички пострадали в боя са откарани в болница. Оказало се, че единият въобще не си спомня инцидента. Той има сътресение на мозъка и контузия на гръбнака. Друг от спасителите е със счупена ръка и сътресение. Жената, опитала да спре боя, е с вътрешно кървене на белите дробове.

Тримата ММА бойци са били арестувани, но след това освободени под гаранция. Те не са отишли да си приберат колата от ски пистата. Вместо това са пратили свой представител да стори това.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК