Рапърът Джей-Зи е в основата мача между Владимир Кличко и американеца Брайънт Дженингс да пропадне. Промоутърската компания "Рок Нейшън", преди "Гару Шоу Продакшънс", която организира боя в супертежка категория на професионалния бокс, иска да внесе корекции във вече договореното споразумение. Срещата между двамата спортисти е планирана за 25 април в Ню Йорк. Известният боксов специалист Дан Рафаел обаче не е оптимистично настроен. А с това той потвърждава от една страна и появилата се преди дни информация, че такава среща няма да се състои.

По неговите думи, в основата на промените е Джей-Зи. Самият Гари Шоу, който съгласувал всички точки по контракта, е вече генерален директор, след като продаде деяловете си. Но той уверява, че противоречията ще бъдат изгладени. Мениджърът на украинската легенда Бернд Бенте пък е на друго мнение, сигурен е Рафаел.

Твърди се още, че ако отборите на Кличко и Дженингс не успят да се договорят, световният шампион във версии IBF, WBA, WBO и IBO ще насрочи бой в Европа. Дори се носи слух, че такава среща може да се проведе в Киев.