Попълнете търсена ключова дума или фраза

Джошуа иска да "затвори устите" на големите

https://blitz.bg/sport/boyni/dzhoshua-iska-da-zatvori-ustite-na-golemite_331612.html Blitz.bg/Sport

Трябва да бия тези момчета, призна световният шампион

Getty images/Gulliver
1 от 1

Световният шампион Антъни Джошуа иска да се бие с всички големи имена в бокса, за да се докаже срещу противници, които още подценяват успехите му. Той не пропусна и Кубрат Пулев сред големите в съвременния бокс.

"Имам нужда от победи над големите. Знаете за кого говоря. Трябва да бия Тайсън Фюри, Дейвид Прайс, Дерек Чисора, Дейвид Хей, Брайънт Дженингс, Бърмейн Стивърн, Луис Ортис, Малик Скот, Александър Устинов, Кубрат Пулев - трябва да бия тези момчета, искам да го направя. Вече спечелих колана в категорията си, но това е само едната страна от успеха. Сега трябва да започна да прибавям скалповете на големи имена към визитката си", коментира Джошуа.

"В определен етап от кариерата си трябва да имам успехи над тях. Може би защото още не сме се срещали, още ме подценяват. Това само ме амбицира повече. Вече имам колан, но трябва да трупам и победи над тези момчета, за да мога и да им затворя устите", добави световният шампион. 

Британецът може да се бие с Кубрат Пулев най-рано през ноември, но е възможно вместо българина да срещне Бърмейн Стивърн. 

Още по темата

Коментирай

0 Коментара