Антъни Джошуа ще нокаутира Кубрат Пулев в 6-тия рунд на мача за световната титла по бокс в тежка категория. Поне ако се съди по изхода на двубоя във виртуалното пространство.

Липсата на всякакъв спорт кара феновете да пренасят всички възможни срещи онлайн. Именно затова дългоочакваният сблъсък, който за момента е отложен за неопределено време заради коронавируса, бе симулиран от редакторите на "Сън" във видео играта Fight Night.

Тук е мястото да отбележим, че преди месец се появи още една такава симулация, в която обаче победата е за Кобрата в 10-ия рунд.

Мачът за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се проведе на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм, но бе отложен въпреки информацията, че може да бъде на 25 юли.

Кобрата все още се надява битката му срещу Антъни Джошуа да се състои тази година. Преди ден в интервю за "Билд" българинът разкри, че ще дари половината от спечелените пари от този двубой за неуморните герои в България, които се борят с коронавируса.