Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа сподели, че тренира по-здраво от всякога за мача си срещу Александър Поветкин и допълни, че ще го поздрави, ако той издържи срещу него 4-5 рунда. Британецът ще защитава поясите си на IBF (Международна боксова федерация), WBA (Световна боксова асоциация) и WBO (Световна боксова организация) срещу руснака, който има само една загуба в кариерата си. Мачът помежду им и е на 22 септември на стадион "Уембли" в Лондон.

"Вече аз съм основната плячка за всеки един боксьор, хората се качват на ринга за главата ми. Това е реалността и това определя играта ми. Затова правя тежки спаринги с много рундове. Правя спаринги с турци, германци, африканци, англичани, различни страни, различни качества и психическа нагласа. Аз съм световен шампион, но все още се уча от тези момчета, защото те са талантливи боксьори“, сподели Джошуа за подготовката си.

„Срещу Поветкин ще използвам всичко, което съм научил до момента. Ако той може да оцелее на ринга след 4-5 рунда, ще го поздравя. Знам, че мога да се бия. Доказах това срещи Кличко и Дилиан Уайт. Но срещу Джоузеф Паркър доказах, че мога и да се боксирам. Мога да консервирам енергията си и да изкарам 12 рунда", допълни британецът.