Християн Корунчев не пропусна да налети на опонента си молдовеца Денис Квасницкий по време на официалното теглене преди ден преди гала вечерта “Maxfight 44“, която ще се проведе в Свети Влас на 2 август.

Двукратният световен и европейски шампион по муай тай и балкански шампион в К1 е известен с емоционалното си поведение. Искрите между двамата гарантираха интересна развръзка утре на ринга и предизвикаха емоции и сред зрителите на официалното теглене. „Кантарът“ се проведе в клуб “La Cubanita En El Mar“ край морето. С усмивки на лицата си и привидно спокойствие запазиха Мариян Димитров и опонента му Владислав Щепанский.

Мачът между двамата е последен тест в категория до 77кг за старозагорския тежкоатлет, за който предстои участие в световната верига „Белатор“. Непоколебимият поглед на бойци като Александър Петров и Деян Топалски също дадоха заявка за сигурен висок адреналин на Гала вечерта от популярната верига. “Maxfight 44“ по традиция се провежда на всеки 2 август в амфитеатър Арена край луксозното пристанище „Марина Диневи“ утре ще предистави на феновете 10 срещи, три от които ще бъдат битка за шампионски пояс.

Ето пълната файт карта:
63,5 кг – К1 - Михаил Головенко – Николае Пируцкий 3х3

68,200 – бокс - Борислав Велев – Радослав Митев 6х3

93кг – ММА – Ярослав Полищук – Мирослав Милков 3х5

82, 500 кг – К1– Денис Квасницкий  – Хриситян Корунчев 3х3

72,500кг – К1 – Сергей Палюга – Атанас Божилов 3х3

84кг – МАХ 1 - Николае Гарбуз – Александър Петров 4х3

77кг – ММА – Владислав Щепанский – Мариян Димитров 5х5

67кг - К1 – Драгомир Петров – Константин Михайлов 5х3

85кг – К1 - Василий Кирица – Деян Топалски 3х3

93кг – ММА – Алексей Шуляк – Калоян Колев 5х5