Християн Корунчев не пропусна да налети на опонента си молдовеца Денис Квасницкий по време на официалното теглене преди гала вечерта “Maxfight 44“, която ще се проведе в Свети Влас на 2 август. Двукратният световен и европейски шампион по муай тай и балкански шампион в К1 е известен с емоционалното си поведение. 

Искрите между двамата гарантираха интересна развръзка утре на ринга и предизвикаха емоции и сред зрителите на официалното теглене. Кантарът се проведе в клуб “La Cubanita En El Mar“ край морето. С усмивки на лицата си и привидно спокойствие запазиха Мариян Димитров и опонента му Владислав Щепанский. 

Мачът между двамата е последен тест в категория до 77 кг за старозагорския тежкоатлет, за който предстои участие в световната верига „Белатор“. Непоколебимият поглед на бойци като Александър Петров и Деян Топалски също дадоха заявка за сигурен висок адреналин на Гала вечерта от популярната верига. “Maxfight“ по традиция се провежда на всеки 2 август в амфитеатър Арена край луксозното пристанище „Марина Диневи“ утре ще предистави на феновете 10 срещи, три от които ще бъдат битка за шампионски пояс.

Ето пълната файт карта:
63,5 кг – К1 - Михаил Головенко – Николае Пируцкий 3х3
68,200 – бокс - Борислав Велев – Радослав Митев 6х3
93 кг – ММА – Ярослав Полищук – Мирослав Милков 3х5
82, 500 кг – К1– Денис Квасницкий  – Хриситян Корунчев 3х3
72,500 кг – К1 – Сергей Палюга – Атанас Божилов 3х3
84 кг – МАХ 1 - Николае Гарбуз – Александър Петров 4х3
77 кг – ММА – Владислав Щепанский – Мариян Димитров 5х5
67 кг - К1 – Драгомир Петров – Константин Михайлов 5х3
85 кг – К1 - Василий Кирица – Деян Топалски 3х3
93 кг – ММА – Алексей Шуляк – Калоян Колев 5х5H