Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри победи италианеца Франческо Пианета по точки в Белфаст (Северна Ирландия) и записа 27-а победа на професионалния ринг, 19 след нокаут. Така британецът записа втори успех след завръщането си в професионалния бокс, след като при предната среща бързо надви Сефер Сефери.

След последния десети рунд на мача с Пианета феновете в столицата на Северна Ирландия освиркаха и двамата боксьори. Победата на Фюри бе категорична – 100:90 след всички рундове, след като срещата бе точкувана от само един, а не от трима съдии край ринга.

На ринга след мача се качи и световният шампион на WBC (Световен боксов съвет) Дионтей Уайлдър, който си размени реплики с Фюри, който обяви на американеца: „Ти искаше да се биеш с един ш*баняк, но видяхме всички как приключи това. Всичко е много просто - от неговия екип ми се обадиха, пратиха ми контракт, аз казах "да" и това е. Следващата ми задача е да те нокаутирам".

"Имал си пояси преди, но не си имал пояса на WBC, така че трябва да ми се извиниш, защото ще те нокаутирам. Беше невероятно тук в Белфаст, благодаря на всички за посрещането, но с Тайсън Фюри няма да се бием в Белфаст, ако искате да ме видите отново, ще трябва да дойдете на друго място", отвърна Уайлдър.