Носителят на колана на WBC Тайсън Фюри отхвърли съвета на Антъни Джошуа да смени мениджърската си агенция и му отправи люта закана.

Репликата бе в отговор на думите на Джошуа, че Фюри не е суперзвезда и препоръката да смени хората, които го представляват. AJ дори му предложи да подпише с неговите промоутъри от „Мачрум“ на Еди Хърн.

Тайсън Фюри обаче бе категоричен, че се интересува само от това да смаже Джошуа. До сблъсък между двамата британци ще се стигне, ако първо AJ се справи с българския претендент Кубрат Пулев. Иначе не Джошуа, а Кобрата ще може да преговаря за мач с Фюри.

„Не се интересувам от това да съм суперзвезда. Интересува ме единствено това да размажа лицето ти. Ще си остана истински. Идвам за теб, суперзвезда, тик-так, тик-так“, написа Фюри в социалните мрежи.

32-годишният Тайсън Фюри и 31-годишният Антъни Джошуа имат принципна договорка да изиграят два мача за обединение на световните титли през 2021 година. И двамата обаче трябва да са свободни от други ангажименти, за да осъществят този план.