ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кикбокьорът Стоян Копривленски застана очи в очи с бъдещия си опонент Сорин Калинюк от Румъния. Българинът е устремен към реванш и нокаут. Гаджето на певицата Гери-Никол се изправя срещу Калинюк в бойната галавечер GLORY 89 - в "Арена Бургас" на 7 октомври.

Копривленски, който е бургазлия, иска да отмъсти на противника. Калинюк го победи със съдийско решение в първия им сблъсък. Интригата се заплита, след като в социалните мрежи румънецът се закани за още по-убедителен успех.

"Много се гордея от факта, че мога да се бия в моя роден град. Повечето ми мачове са в чужбина. Горд съм, че имаме кмет като Димитър Николов, който прави адски много за града. Готвя се много здраво. Това е реванш. Миналия път загубих несправедливо. Този път ще покажа, че съм по-добрият боец. Ще покажа, че съм прогресирал и надградил повече", коментира Копривленски на пресконференция в конферентната зала на община Бургас.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Само победа ме устройва, и тя ще бъде по такъв начин, че ще я запомнят. Толкова здраво ще го бия, че няма да е ял такъв пердах през живота си! Ще е много хубаво, ако мога да го нокаутирам", добави кикбоксьорът. 

"По-разнообразен съм от него. Неговата игра е предимно бокс, аз съм доста по-добър с краката. По-разнообразен съм и психически съм по-силен от него, в това съм убеден. Спокоен съм и мотивиран. Няма нужда да го изваждам извън равновесие психологически, просто трябва да го изкарам извън ринга", продължи пред bTV Стоян Копривленски, известен с прякора Снайпера.

"Ще бъде жестока гала и всички българи ще бъдем с победи", надъхан е Копривленски, който от трибуните ще бъде подкрепян от семейството и приятелката си Гери-Никол.

"Мотивира ме, защото е силна личност. Тя е много добра в нейната професия, в нейната сфера и двамата се мотивираме един друг.Не си дърпаме от енергията, не си пречим един на друг. Абсолютно вярва в моята победа на 7 октомври", завърши професионалният кикбоксьор.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!