Съперникът на Кубрат Пулев - Дерек Чисора, демонстрира скандалното си поведение и на съвместната им пресконференция в София. По време на целия брифинг 32-годишният британец отправяше заканите си към Кобрата, с когото имат един и същ промоутър - "Тим Зауерланд". Нашият шампион обаче почти не си отвори устата, за да му отвърне. Пулев беше прекалено мек пред надменния Чисора, който се държеше така, сякаш е у дома си.

В края на брифинга съперникът на Кобрата скандализира. Пулев го закичи с българския флаг, но Чисора веднаго на намачка и посегна демонстративно да го слага в гащите си.



Британецът все пак осъзна грешката си, след което развя нашия трибагреник и прилежно го сгъна, връщайки го обратно на Кубрат. Българинът прие действието му с усмивка, като двамата си стиснаха ръцете.

Припомняме, че на 7 май в “Барклейкард Арена” в Хамбург Пулев се изправя срещу Чисора в битка за европейската титла в тежка категория и възможността да стане претендент за световната титла на IBF (Международната боксова федерация).

ОЩЕ ПРЕДИ БИТКАТА НА КОБРАТА С ДЕРЕК ЧИСОРА - ТУК !!!​