Годеницата на бившия световен шампион Адонис Стивънсън - Симон Гуд, направи изявление относно състоянието на канадския боксьор. Той прекара три седмици в кома, след като беше нокаутиран от Александър Гвоздик на 1 декември.

„Адонис е в състояние да общува с мен. Ако изглежда така, сякаш го сърби носа, аз го почесвам леко. Питам го дали това е искал и той отговаря с леко кимване. Той може да движи ръцете си, но опититите му да пипне лицето си могат да му отнемат цял ден. Той ме разпознава и това за мен е прекрасно. Страхувах се, че той няма да ме познае, когато се събуди.

Ивон Мишел дойде в съблекалнята да покаже на Адонис резултатът от съдийските карти, като му каза, че е водил по точки до нокаута. Видях очите на Адонис. Да, в тях имаше болка и приемане на загубата, но имаше нещо повече. Д-р Фонтен го попита как се чувства, дали има главоболие. Адонис му отговори, че всичко е наред. Но той беше топъл и реши да вземе душ. Когато се върна, се чувстваше зле. Виждах го. После влезе в банята и аз отидох при него. Взе една кърпа, за да се охлади, и след това измъчено каза: ‘Скъпа, не се чувствам добре, главата ме боли.’ Веднага почувствах тежест в гърдите. Знаех, че с него се случило нещо наистина сериозно", разказа Гуд.