Григор Саруханян се закани люто на своя противник Таяр Мехмед – Султана на галавечерта Max Fight 43, която ще се проведе на 5 юли в Слънчев бряг. Двамата ще се бият по правилата на бокса в 6 рунда, в категория 81кг.

“Подготви се добре, защото идвам да те нокаутирам на твой терен“, закани се боецът от София.

Григор Саруханян тренира усърдно и е готов на 100% за мача с Таяр Мехмед в Max Fight 43. Известният боксьор от клуб ''Славия'' не е задоволен от точковата си победа в 42-ата галавечер на Мax Fight и усилено ще търси нокаута.

„Опонентът не е нищо особено, той изобщо не е опасен за мен, но аз за него да. Препоръчвам му да се подготви добре и да даде най-доброто от себе си, защото все пак се изправя срещу мен, а аз съм топ боксьор. Той има много опит и е играл срещу добри състезатели, също така и е по-висок от мен, но за мен това не е проблем. Неговата техника не може дори да се доближи до моята. Много искам нокаута. Победата по точки на предната галавечер не ме задоволи. Затова ще изложа Таяр на негов терен, като го нокаутирам.“

Григор отправя благодарности към треньорите си Веселин Пашалиев и Аспарух Георгиев и на своите спаринг партньори за усилията, които полагат.

„В боксовите тренировки най-важен е спарингът. Всеки божи ден се скъсваме от спаринги. Кардиото също е нещо, на което наблягаме много сериозно, както и на въздуха и издръжливоста. Много благодаря на моите треньори и спаринг партньори, които дори ще идват с мен да тренираме в Бургас, тъй като там ще е по-топло и трябва да се аклиматизирам. В отлична форма съм и съм готов за бой.''