ММА звездата Конър Макгрегър се замеси в пореден скандал. След като би възрастен мъж в ирландски бар заради това, че не иска да опита собствената му марка уиски, боецът за пореден път "раздаде правосъдие" с юмруците си.

Всичко се случило на купон в Рим, където ирландецът бил в компанията на италианския певец и диджей Франческо Факинети и съпругата му (на снимката най-долу).

"Забавлявахме се, докато той не ме покани да отидем на друг купон. Съгласих се и след малко той започна да е налага. Направи го без причина. Разби ми устата и носа, имам свидетели. Можех да си замълча, но искам всички да знаят, че е насилник и много опасен човек", оплака се Факинети.

Съпругата му Уилма допълни разказа и обясни, че когато е видяла мъжа си до стената е помислила, че двамата се шегуват, боричкайки се, докато не е забелязала, че лицето на любимия й кърви.

Медиите в Италия припомнят, че ден по-рано Макгрегър е бил в компанията на треньора на Рома Жозе Моуриньо на друг купон, но забавата е минала без инциденти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)