Боксовата икона Майк Тайсън призна, че е готов да посрещне смъртта във всеки един момент.

Динозавъра изглежда е изпаднал в депресия, тъй като наскоро обяви, че без бокса не чувства нищо, а сега открито говори за смъртта и проблемите в живота си в емоционално интервю.

53-годишният Тайсън заяви, че очаква спокойно момента, в който животът му ще приключи.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„От моя опит знам - колкото повече съществувам, без да живея, толкова по-склонен съм да умра. Да, очаквам спокойно смъртта. Не се страхувам от това. Да живееш може да се окаже доста по-сложно от това да си умрял… защото, за да живееш, се изисква много кураж. Без този кураж не можеш да се справиш с всичко.

Животът е пътешествие, животът е борба. Хората имат всичко и въпреки това не могат да се справят, измъчват се. Вземаме себе си прекалено на сериозно, мислим се за важни. Ние сме нищо! Идваме от нищото, мислим си, че сме важни, но славата е нищо! Не очаквам да ми се случат лоши неща, но когато станат факт, ще съм готов и ще се справя с тях.

И преди съм се справял с гадости, това беше целият ми живот. Кофти събитията не ме препъват. Знам, че се случват такива неща. Когато стане нещо гадно, аз все още ще се боря да направя нещо. Няма да съм обезкуражен“, заяви Тайсън в откровено интервю пред  thesportsman.com.