„Кой не чака битката на Кубрат Пулев с Кличко?! Повече от ясно е, че ще гледам мача. Даже съм организирала купон вкъщи. Ще си направим агитка с мои приятелки и ще подкрепяме бурно Кобрата пред телевизионния екран”, заяви пред БЛИЦ Илиана Раева.
 
„Наско няма да бъде при нас, той замина на лов. Уверявам ви обаче, че съпругът ми със сигурност ще гледа мача и ще стиска палци за Кобрата.
 
Трудно ми е да прогнозирам как ще завърши мачът. Силно се надявам Кубрат да победи. Ако трябва да сме реалисти, това, ако се случи, няма да е с нокаут, а по точки. Тук, разбира се, опираме до съдиите. Вярвам, че те ще бъдат обективни”, добави легендата на родната художествена гимнастика.
 
„Имам обаче известно притеснение относно подхода на Кличко и по-специално на неговите методи в подготовката му. Ако се окаже вярно, че украинецът отказва да се яви на допингконтрол, какво означава това? Кобрата многократно е бил тестван, а Владимир постоянно бяга. Тази му пасивност ме кара да мисля, че той нарушава спортния морал! Давай, Кобра, с теб съм. Със сигурност нашата енергия, която ще ти изпратим от България, ще ти помогне!”, категорична бе на финала на разговора ни Илиана Раева.