Хърватският боксьор Ивица Перкович, който днес излиза на ринга срещу Кубрат Пулев в мач в Росток, обяви, че се надява да нокаутира Кобрата. 39-годишният Перкович, който има 20 победи и 23 загуби на професионалния ринг, не се яви вчера на претеглянето на боксьорите преди мача, тъй като срещата беше уредена в последния момент и хърватинът беше в родния си град Шибеник. Той даде интервю за сайта fightnews.com пред българския журналист Огнян Георгиев.
 
- Г-н Перкович, в каква формата сте, след като мачът беше уреден в последния момент?
- Пулев трябваше да се бие срещу друг боксьор, който се оказал контузен или нещо от сорта. За това ми се обадиха. Не за първи път съм в такава ситуация. За мен това не е проблем. Бил съм се и с други големи имена в последния момент. На ринга съм бил срещу европейския шампион Александър Димитренко, а и срещу Александър Устинов. Кубрат е едно от популярните имена в момента. За мен е чест да изляза срещу него.
 
- Пратихте Александър Димитренко в нокдаут в мача си срещу него. Мислите ли, че може да изненадате Пулев?
- Ще видим. Той е много бърз с лявата ръка и удря силно с дясната. Трябва да се бия умно и да използвам силния си удар. Надявам се, че ще ми се открие възможност. Това е бокс, нищо не се знае.
 
- Какво знаете за Пулев?
- Той е голям спортист, шампион. Знам всичко за него. Умен и здрав. Пулев винаги е добре подготвен за мачовете си.
 
- Мислите ли, че може да нокаутирате Пулев?
- Надявам се.