ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Професионалният ММА боец Георги Валентинов победи Боян Косендар от Словения в здрава битка, в която имаше доста забранени похвати. Така известният левскар се завърна с успех към боевете след дълга пауза.  

30-годишният Валентинов поваляше на няколко пъти съперника си с непозволени хватки, а съдията непрестанно го предупреждаваше с отнемане на точки. От своя страна пък Косендар доста често преиграваше и падаше на земята.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Битката предложи няколко тежки удари и за двамата участващи. При една от почивките Валентинов обясни на щаба си, че лявата му ръка е счупена, но въпреки това стисна зъби и продължи да се бие. 

В крайна сметка победителят трябваше да бъде изберан от съдиите, защото се изиграха всички пет рунда. Валентинов триумфира, но публиката го освирка. Боян Косендар пък беше изпратен с овации от феновете в "Арена София".

Българинът обясни след победата, че недоброжелателите са неговото гориво.

"Смятам, че се представих повече от добре. Един-два пъти може да съм му влязъл умишлено, но повечето пъти той симулираше, за да спечели дисквалификация. В третия рунд усетих, че счупих ръката си. Не усетих болка, а самата тежина. Мисълта, че ми е счупена ръката, ме спря да играя, обремени ме по някакъв начин. Усещането е много хубаво. Смятам, че се доказах", коментира Георги Валентинов. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!