ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-известните състезатели по смесени бойни изкуства Антъни Джонсън е починал на 38 години от рак. ММА боецът на няколко пъти беше признал, че има сериозен здравословен проблем през изминалата година, без да изпада в подробности. Оказа се, че това е най-често срещаното злокачествено заболяване на кръвта – Нехочинков лимфом.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

 Антъни Джонсън започна кариерата си през 2006 година. Той бързо влезе в UFC, където впечатляваше с нокаутите си. Джонсън успя да стигне до титлата в полутежка категория два пъти, но и записа и две загуби от Даниел Кормие. Той ще остане в историята като един от най-големите нокаутьори в UFC.

През 2017 година Антъни обяви, че се оттегля от ММА, но впоследствие ще се завърна. През май миналата година той трябваше да се бие с Вадим Немков, но се оттегли заради сериозния проблем със здравето.

"Наистина ми се иска да навляза в повече подробности за сериозността на моята болест. Искам да се молите за мен възможно най-много. Всичко е по Божията воля. Никога не съм бил толкова изплашен в живота си. Оставам силен заради подкрепата на моето семейство и приятели",  написа той през 2021 година в един от последните си постове.


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК