Британският боксьор Тайсън Фюри, който е вероятен бъдещ съперник на Кубрат Пулев, свали гарда и омекна по отношение на евентуален бъдещ мач срещу Владимир Кличко.
 
24-годишният британец само преди дни заяви, че е готов да разкъса Кобрата, за да се изправи срещу украинския боксьор. Преди това обаче Фюри трябва да победи американеца Стив Кънингам в събота, за да си гарантира мач с Пулев за определяне на главен претендент за световната титла на Кличко във версия Интерконтинентална боксова федерация.
 
Владимир Кличко преди това ще защитава титлите си във версии IBF, WBO и WBA срещу италианеца Франческо Пианета на 4 май в Манхайм.
 
“Аз искам да се бия с Пулев и да го победя, за да изляза срещу Кличко. Все повече се убеждавам, че мачът между нас може да се окаже безсмислен, тъй като украинецът не желае да играе срещу мен или българина. Той няма да спечели нищо от двубой срещу Тайсън Фюри или Кубрат Пулев. За него ние сме опасни, тъй като сме по-млади и по-агресивни. Според мен Владимир Кличко предпочита да сложи край на кариерата си и да се оттегли като световен шампион, а не да се бие с мен или българина”, заяви британският боксьор.