В истински екшън попадна ММА звездата Алекс Муньос, който стана жертва на обир. Колата на спортиста беше открадната от двама клошари, но той сам успя да си я върне за по-малко около 15 минути.

"Станах сутринта и видях, че колата ми я няма. Обадих се на полицията, но реших да им помогна и сам да започна търсенето. Не ми отне много време, тъй като живея в центъра на Сакраменто, а там е пълно с клошари. Те използват коли, за да живеят в тях и някой явно е решил да си направи дом от моята. Разходих се и и я видях. Пак се обадих в полицията и им казах, че съм при колата, а ми казаха, че идват.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Отворих я и установих, че много от нещата ми ги няма. Тогава към мен се приближиха двама души и единият ме попита - Приятел, проблем ли имаш? Изправих се и видях, че е облечен с екипа ми за сноуборд. Казах му, че дрехите и колата са мои, а той тръгна да бяга.

Подгоних го и тичахме сигурно пет преки преди човекът да се измори. Спря и извади отвертка, и се опита да ме нападне. Използвах сила и го накарах да седне на земята. Ритнах го в корема и му изкрещях - Събличай дрехите! Пак се обадих на полицията, а те още не бяха дошли", разказа ММА боецът.