Иконата на кеча Хълк Хоган изрази опасенията си за здравето и дори за живота на боксовата легенда Майк Тайсън, който отново ще се бие на ринга на 58-годишна възраст. На 15 ноември Железния Майк излиза срещу  31 г. по-младия ютубър Джейк Пол. 

За този бой се говори от месеци, самият Тайсън сподели, че притъпява болката с халюциногенни гъби. Мачът е насрочен за петък, 15 ноември, на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас.

Легендарният боксьор се пенсионира преди почти 20 години - през 2005-та, и това ще бъде едно от най-очакваните завръщания в спорта.

Не са малко онези, които са загрижени за Тайсън. Последен опасенията си изрази легендата на кеча Хълк Хоган.

В подкаста Impulsive, воден от Логан Пол, брат на ютубера, който предизвика Майк Тайсън, кечистът каза: „Брат ти е твърде силен. Аз обичам Майк до смърт. Не искам той (Джейк Пол) да убие Майк!“.

По темата взе отношение не кой да е, а бившият световен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд, побеждавал Тайсън в епохален мач, в който Железния Майк в безсилието си отхапа ухото на Ивендър.

„Не знам доколко уверен ще бъде Джейк Пол, но той ще бъде много по-бърз“, каза Холифийлд в интервю за FightHub.

„Ако успее да се задържи в близост до Майк, тогава ще има голяма възможност да бие. Но ако е по-далеч, тогава ще бъде хванат в капан. Майк е една змия, ще те издебне, но ако го атакуваш, може да го оставиш без въздух“.