Българският кечист Мирослав Бръняшев, който се изявява в шоуто под псевдонима Александър Русев, се срещна наскоро с непобедения боксьор от тежка категория Тайсън Фюри и говори за впечатленията си от Циганския крал. 

Българинът изсипа сериозни похвали по адрес на британеца, който вече дебютира в Световната кеч федерация.

„Обичам разговорите с Тайсън, неговата история е вдъхновяваща. Аз съм фен на бокса и наблюдаваха пътешествието му, радвам се за него. Доста си поговорихме зад кулисите и мога да кажа, че е страхотен пич", започна Русев.

"Справи се и много добре в мача си. Прие го сериозно и проведе подготовка, дори използва подготвителния център на федерацията. Не го правеше просто заради парите. Искаше да се представи на ниво и това заслужава поздравления“, каза още българинът.

„Готов съм да се бия с всеки, така че за мен няма значение място или противник. Мач с Тайсън Фюри ще привлече много погледи и ще се получи страхотно шоу. Навит съм и на боксов мач, нямам проблеми с това“, самоуверено обясни 33-годишният ни сънародник.

„100% съм за него при реванш срещу Дионтей Уайлдър. Не харесвам американеца и стила му. Има дълги ръце и само ги размахва наляво-надясно. Тайсън трябваше да спечели първия двубой, имах възможността да го попитам и той ми обясни в детайли какво се е случило в последния рунд. Останах силно впечатлен от историята му“, завърши Русев.